Ahmed
 • 4

Vad kostar det att platsbygga en loftsäng?

 • 4

Hej, vad kostar det att platsbygga en loftsäng på ca 140 cm bred och 200 cm längd? Gärna i trä eller stål i modern design. Tack mvh Ahmed

Relaterade Frågor

 1. Du får räkna med mellan 6500 kr och 25 000 kr för arbetskostnad av bygge av loftsäng. Allt beror på vilket material, finns ju i trä, metall o.v.s. Och typ av stege samt hur stor sängen ska vara.

  Det är vad jag fått offert på och jag tycker det låter rimligt med tanke på att det behövs en del virke och sedan så tar det några timmar att bygga. Man kan även köpa virke själv på bygghandel måttanpassa för att spara pengar och således få en platsbyggd loftsäng billigare.

  Sedan så har ju grannen byggt sin loftsäng själv och då bara betalat för material + madrass vilket landade på ca 3000 kr.

  • 2
 2. Vi betalade 20 000 kr för en platsbyggd loftsäng på 120 cm säng i vår etta i centrala Stockholm, då ingick allt från material, till hantverkarnas arbetskostnad och madrass med bäddmadrass.

  • 1
 3. Jag byggde en loftsäng själv till mitt barn och använde virke och annat jag hade på gården. Blev kanonbra förutom att det knakar när man rör på sig. Det kostade inte mycket då vi även använde en befintlig madrass. Billigt och ganska så bra :=)

  • 0
Lämna ett svar

Lämna ett svar