Johan P
  • 2

Vad kostar det att renovera badrum / badrumsrenovering?

  • 2

Vad kostar det att renovera badrum? Vill renovera vårt stora badrum i vår lägenhet i Stockholm och undrar vad en badrumsrenovering kostar? Vårt badrum är på ca 8 kvm och jag vill gärna veta priset per arbetskostnad om det är timme eller om det är ett fast pris och även estimerat pris på vad det brukar sluta på inkl. material såsom kakel, fuktspärr, inredning/möbler, badkar och dusch. Jättesnällt om någon har en offert som man kan dela och berätta om företaget höll det överenskomna priset i offerten. Viktigt att det är en auktoriserad plattsättare/byggfirma där vi kan göra rotavdrag o.s.v. Tack på förhand! Mvh Johan

Relaterade Frågor

  1. Detta svar har redigerats.

    Ja du får räkna med mellan 100 000 – 200 000 kr för 8 kvm stort badrum, allt beroende på vem du anlitar (etablerad firma eller mindre/enmansfirma där plattsättare jobbar själv och tar hjälp av rörmokare och elektriker. Samt vilket material (kakel, inredning, möbler, belysning, klinkers, golvvärme, kranar, wc stol o.s.v. Priset skiljer en hel del mellan ett lyxigt badrum och ett standard badrum. Jag hade lätt valt ett lyxigare badrum för att njuta i och för att höja värdet på bostaden. Lycka till!

    • 2
  2. Pris vår badrumsrenovering vart 180 000 kr för ett mindre badrum på ca 8 kvm. Håller med Jan om att välja lite lyxigare kakel och material samt badrumsinredning. Och om man kan bör man välja neutrala färger så att eventuella nya ägare till lägenheten eller villan också tycker att badrummet är snyggt och modernt. Pris för badrumsrenovering kan skilja beroende på vart i landet man bor. Badrums renovering för vår lägenhet i Stockholm kostade 180 000 kr, och ett lika stort badrum i vår stuga på Gotland kostade 80 000 kr (visst vi valde inte lika dyrt kakel och badrumsinredning) men själva arbetskostnaden som plattsättare, rörmokare och elektriker fakturerar skiljer mest beroende på ort. Sedan så vill jag varna för att anlita och betala svart för att renovera badrum speciellt då ingen försäkring då täcker eventuell vattenskada.

    • 1
Lämna ett svar

Lämna ett svar