Danne
 • 2

Vad kostar en flyttstädning??

 • 2

Vad kostar en flyttstädning? Bor i lägenhet på 95 m2 och behöver en total flyttstädning där det ingår fönsterputs, städning av köksluckor, kyl och frys samt spis. Någon som vet pris för en flyttstädning? Kanske per kvadratmeter efter rut avdrag?  Det blir lite billigare med rutavdrag också. Tack på förhand!

Relaterade Frågor

 1. Vår flyttstädning kostade 1800 kr för en flyttstädning av lägenhet på 100 kvm, och då ingick det du beskriver med fönsterputs, köksskåp alla ytor, badrum o.s.v. Det blev otroligt rent och fint. Viktigt är at man tömt lägenheten helt, annars städar de inte (de de inte flyttar runt möbler o.s.v.). Pris för flyttstäd vart 1800 kr efter rutavdrag (rutavdrag fixar städfirman)

  • 2
 2. Här kommer pris från vår städfirma Flyttstädning i Stockholm.

  25 kvm kostar flyttstädning ca 1000 kr
  50 kvm kostar flyttstädning ca 1500 kr
  75 kr kostar flyttstädning ca 2000 kr
  100 kvm kostar flyttstädning ca 2500 kr
  125 kvm kostar flyttstädning ca 3000 kr
  Priserna för flyttstädning är efter RUT-avdrag
  I vår flyttstädning ingår allt såsom kök, (luckor, skåp,spis, kyl och frys) badrum, vardagsrum och sovrum. Vill man ha hjälp med källarförråd kan detta läggas till till en kostnad på 500 kr.

  Vi kan även hjälpa till med flytt i samband med flyttstädning. Svara på detta svar för billigare specialpris och kostnadsfri offert.

  • 0
Lämna ett svar

Lämna ett svar