Anonym
  • 2

Vad kostar en individuell / privat fotbollstränare

  • 2

Min son tjatar om att han vill träna fotboll individuellt, alltså hos en privat fotbollstränare för att utvecklas som fotbollsspelare. Han säger att hans kompis tränar individuell fotboll och att det kostar 500 kr per timme, vilket ju låter oerhört dyrt. Vill därför stämma av vad ni andra betalar för att ert barn ska träna individuellt? Sonen är 13 och vi bor i Stockholm.

Relaterade Frågor

  1. Både vår son och dotter tränar individuell fotboll med en privat fotbollstränare. Fokus ligger på den individuella utvecklingen såsom styrka, snabbhet, teknik och framförallt inställningen! Vi betalar 1500 kr per månad per barn för detta. Då tränar de 1.5 timme i veckan, oftast på helgen. I priset ingår även att barnen får träna extra på lov och röda dagar o.s.v.

    Visst kostar det en väldans massa pengar per år med ett pris på 18 000 kr, men allt är relativt och beror på vad man har för ambitioner och om barnen känner att de verkligen tycker det är kul och att de utvecklas. Man får se det som en investering helt enkelt.

    • 0
Lämna ett svar

Lämna ett svar