Se pris innan du köper – Köp billigt med rabatt Senaste Frågor

Nina C
  • 19
  • 19

Hej, vad kostar et att fakturera utan ...Läs mer

Hej, vad kostar et att fakturera utan företag? Jag överväger att gå ifrån anställd till att faktiskt vara min egen, d.v.s. egenföretagare med egna kunder och där jag väljer hur jag ska ta ut lön. Jag har bestämt mig för att ha eget företag men vill inte bokföra, deklarera och hålla på med pappersarbete, vill bara fokusera 100% på min business som frilans konsult och egenanställd. Vad kostar det att fakturera utan företag/aktiebolag, enskild firma (dvs. vad tar dessa företag ut i avgifter) samt vad blir kvar som min lön netto efter skatt och sociala avgifter?

Läs mindre
Isabelle
  • 3
  • 3

Vad kostar en redovisningskonsult? Jag har ett ...Läs mer

Vad kostar en redovisningskonsult? Jag har ett nystartat företag (aktiebolag / AB) och behöver hjälp med årsredovisning, bokföring, bokslut, löner, skatter och annat som man behöver i sin företags deklaration. Vad kostar en redovisningskonsult och hur tar en redovisningskonsult betalt? Priset är viktigt då jag inte har råd med en dyr redovisningskonsult utan behöver hitta en billig men seriös redovisningskonsult. Tack för svar! 🙂

Läs mindre
Lycke
  • 4
  • 4

Blir inte klok på alla olika prismodeller ...Läs mer

Blir inte klok på alla olika prismodeller som erbjuds av webbhotellen. Vad kostar ert webbhotell där både webbhotell, e-postadress och domännamn ingår? Pris för webbhotell varierar kraftigt när jag kollar själv. För mig är det viktigt med en bra och hjälpsam support och att webbpltasen och hemsidan är snabb och laddar fort. Är det billigt är det bara ett plus 🙂

Läs mindre
Bram
  • 4
  • 4

Har gått från enskild firma till aktiebolag ...Läs mer

Har gått från enskild firma till aktiebolag AB och har förstått att man då måste köpa ett företagsabonnemang istället för ett privat telefonabonnemang. Då jag idag har tele2 och ett befintligt nummer som alla mina kunder redan har behöver jag kunna flytta över telefonnumret till den nya operatören. Vore även kanon om det gick att ordna en växel telefoni. Tacksam för pris för företagstelefoni och tips på bra leverantör.

Läs mindre
Besserwisser
  • 111
  • 111

Vad kostar en anställd per år? Jag ...Läs mer

Vad kostar en anställd per år? Jag har drivit företag i snart två år och vill kunna ta in flera kunder men behöver avlastning och hjälp i vissa arbetsmoment. Jobbar inom den digitala världen inom marknadsföring o.s.v. och behöver en specialist.
Jag tänker mig att jag tar in en junior person som jag kan lära upp, mest för att hålla kostnaderna. Jag tänker mig en län på mellan 25-35 000 kr beroende på erfarenhet och driv.
Sedan vet jag att det är arbetsgivaravgift och annat man behöver tänka på. Men finns det någon typ av benchmark man kan gå på? Då menar jag där allt är inkluderat såsom arbetsgivaravgift, skatt, försäkring, pension, förmåner o.sv.  för året 2021.

 

Läs mindre